Brood verrast door nieuwe ontwikkelingen bij ADO

Reacties

De onrust en onzekerheid bij ADO Den Haag blijft groot. Trainer Ruud Brood had de volgende ontwikkeling niet zien aankomen.

Brood verrast door nieuwe ontwikkelingen bij ADO
© Pro Shots

Terwijl de spelers en staf in Oss zich voorbereiden op de wedstrijd, werd op bestuurlijk vlak een volgend hoofdstuk toegevoegd aan de overnamesoap. Interim-directeur Edwin Reijntjes was aan de kant geschoven. Hij mag zonder de raad van commissarissen geen besluit meer nemen.

Brood bevestigde tegen ESPN het nieuws over Reijntjes na de spectaculaire wedstrijd tegen TOP Oss (3-3). 'Dat heb ik begrepen. Het was weer nieuws dat ik niet heb zien aankomen', aldus de trainer. 'Er is nog een maand te gaan, waarin we eruit moeten komen', wijst de coach op de noodzaak van een snelle oplossing.

ADO staat het water tot de lippen. De overname moet binnen afzienbare tijd worden afgerond, wil de Haagse club de proflicentie niet kwijtraken. De Groep Lentze/Jol, die de voornaamste kandidaat is om de club over te nemen, heeft de verkoop van het stadion als noodzakelijk voorwaarde gesteld. De gemeente heeft als eigenaar aangegeven dat er tijd nodig is om daarover een besluit te nemen.

Eric Gudde werd vrijdag benaderd om het proces te gaan leiden, maar de gewezen KNVB-directeur bedankte voor de opdracht. De pijlen zijn nu gericht op Hans Nijland, de oud-directeur van FC Groningen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.