Brobbey krijgt lachers op zijn hand met Ten Hag-opmerking

Reacties
Brobbey krijgt lachers op zijn hand met Ten Hag-opmerking
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Brian Brobbey was in een opperbeste stemming nadat hij was uitgegroeid tot matchwinner in de uitwedstrijd tegen NEC. De Ajax-spits reageerde met humor op de overstap van trainer Erik ten Hag naar Manchester United.

Brobbey schoof vanwege zijn hoofdrol aan op de persconferentie. Nadat hij had verteld over zijn bevrijdende doelpunt (0-1), werd de twintigjarige Ajacied gevraagd naar zijn mening over de keuze van Ten Hag voor Man Utd. 'Ik ben heel blij voor Ten Hag. Het is een heel mooie stap', luidde de diplomatieke eerste reactie.

Daarna voegde Brobbey met een knipoog toe dat hij het graag weer tot een hereniging met de coach ziet komen. 'Als hij me over twee jaartjes maar weer haalt. Nee grapje', aldus Brobbey, waarna gelach klonk in de perszaal.

Even daarvoor had Brobbey al met zijn kenmerkende koelheid gereageerd op vragen over PSV. De aanvaller zal vanavond niet de televisie aanzetten om de concurrent uit te zien spelen tegen SC Cambuur. 'Als het in de bus erop komt, dan ga ik wel kijken. Als ik thuis ben niet. Dan volg ik het wel via livescore. Waarom ik niet kijk? Omdat ik andere dingen te doen heb.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.