Britse rapper lijkt nieuw shirt Man Utd te onthullen op Glastonbury

Reacties

Zelfs bescheiden Eredivisieclubs maken hele happenings van de onthulling van hun nieuwe shirt, kun je nagaan wat een show er bij het enorme Manchester United wordt neergezet. Normaal gesproken dan. De feestelijke onthulling dinsdag wordt met dank aan rapper Aitch een stuk minder spannend.

Britse rapper lijkt nieuw shirt Man Utd te onthullen op Glastonbury
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Aitch verscheen op Glastonbury, één van de grootste muziekfestivals ter wereld gehouden in het zuiden van Engeland, en tijdens zijn optreden op de Pyramid Stage verwisselde hij zijn witte t-shirt voor het iconische rood van zijn favoriete club. Bevestigd is het nog niet, maar het heeft er alle schijn van dat Aitch op de een of andere manier beslag heeft weten te leggen op het nieuwe shirt van United.

Inhoudelijk zijn er drie verschillen die meteen opvallen aan het shirt dat Erik ten Hag en zijn mannen volgend seizoen dragen: de rood-witte kraag sneuvelt dit jaar voor een V-hals, het woord 'adidas' verdwijnt zoals bij alle producten van de Duitse sportkledingreus, en het logo van hoofdsponsor TeamViewer is dit jaar nog prominenter zichtbaar op het tricot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.