Brentford neemt zoon David Beckham definitief over van Inter Miami

Reacties

Romeo Beckham maakt definitief de overstap van Inter Miami naar Brentford. De zoon van David Beckham werd afgelopen halfjaar al verhuurd aan de Engelse club en is nu permanent overgenomen.

Brentford neemt zoon David Beckham definitief over van Inter Miami
© Pro Shots

Brentford heeft bevestigd dat Romeo Beckham definitief naar Engeland komt. Hij komt de B-selectie van de club versterken. Afgelopen halfjaar speelde hij op huurbasis al vijftien wedstrijden voor het tweede elftal van Brentford, waarin hij één keer scoorde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Inter Miami, de club waarvan zijn vader eigenaar is, speelde Beckham jr. ook al in het tweede elftal. Beckham speelt als aanvaller en is twintig jaar oud. Na in 2015 te zijn weggestuurd uit de jeugd van Arsenal besloot de jonge Beckham zich op andere sporten te richten, maar in 2021 maakte hij in de jeugdopleiding van Inter Miami een terugkeer in de voetballerij.

'We hebben Romeo in januari aan onze ploeg toegevoegd en hij is fantastisch geweest voor de groep', vertelt Brentford B-coach Neil MacFarlane via de clubkanalen. 'Hij heeft een geweldig einde van het seizoen achter de rug, vooral zijn meest recente wedstrijd tegen Manchester City was sterk, waarin hij liet zien wat hij heeft geleerd tijdens zijn huurperiode bij ons.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.