Brama komt weg met minischorsing na doodschop

Reacties

Wout Brama is goed weggekomen. Hij kwam dit weekend in opspraak na een verschrikkelijke overtreding in de Australische competitie, maar de middenvelder van de Central Coast Mariners is voor slechts twee duels geschorst. In Australië is vol onbegrip gereageerd.

Brama komt weg met minischorsing na doodschop

Central Coast Mariners ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Brisbane Roar en in de extra speeltijd ging Brama, die halverwege het duel als invaller binnen de lijnen was gekomen, over de schreef. De middenvelder stampte op het scheenbeen van Corey Gameiro en kreeg in eerste instantie slechts geel voor deze overtreding. Na inmenging van de videoscheidsrechter moest Brama echter alsnog vroegtijdig het veld verlaten, met een terechte directe rode kaart.

Voor die overtreding hoeft hij echter twee duels toe te kijken, zo is nu bekend geworden. 'Een ronduit belachelijke beslissing', zo oordeelt de Australische FOX Sports-presentator Daniel Garb. 'Lachwekkend. Brama moet deze week een staatslot kopen, ik kan niet geloven dat hij zó veel geluk heeft. Dit was een van de ergste overtredingen die we ooit hebben gezien in de A-League. Alles minder dan vier weken is in mijn ogen veel te weinig. Voor deze tackle zijn geen excuses, maar hij komt goed weg met twee duels schorsing.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.