Bozeník voorzichtig over comeback: 'Zit schroef in mijn voet'

Reacties

Robert Bozeník kan bij Feyenoord nog niet de optie zijn voor de spitspositie. De Slowaakse aanvaller richt zich vooralsnog op zijn herstel.

Bozeník voorzichtig over comeback: 'Zit schroef in mijn voet'
© Pro Shots

Bozeník volgt noodgedwongen vanuit huis de verrichtingen van Feyenoord. De Slowaakse spits werkt in eigen omgeving aan zijn herstel na de operatie aan zijn voet. Hij hield de blessure over aan de interland tegen Israël.

Een datum voor een rentree kan en wil Bozeník niet geven. 'Daar denk ik nu niet aan', zegt Bozeník op de clubwebsite. 'Op dit moment kan ik wat oefeningen doen voor mijn bovenlichaam, maar verder moet ik voorzichtig zijn.'

'Ik heb hechtingen in mijn voet en het is pas een paar dagen sinds mijn operatie. Het gaat de goede kant op', aldus Bozeník. 'Misschien als de hechtingen eruit zijn dat ik weer een volledige training kan doen. Mijn lichaam moet er eerst klaar voor zijn. Er zit nu een schroef in mijn voet en dat moet eerst herstellen.'

Door de blessures van Bozeník en Nicolai Jørgensen heeft Advocaat geen fitte spits in zijn selectie. Bryan Linssen vervult noodgedwongen die rol.   

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.