Bozenik speelde met Van Persie op FIFA, Neymar en Herrera goochelen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bozenik speelde met Van Persie op FIFA, Neymar en Herrera goochelen
© Pro Shots

'Het is een droom om met Robin samen te werken. Ik speelde met hem op FIFA en nu is hij mijn trainer.'
• Robin van Persie is aan de slag gegaan als spitsentrainer bij Feyenoord en daar is Robert Bozenik maar wat blij mee. Hij plukt er ook direct de vruchten van: zondag was het twee keer raak tegen Sparta Rotterdam.

• Paris Saint-Germain vervolgt zijn Champions League-missie woensdag met een duel met Atalanta Bergamo. Neymar en Ander Herrera kunnen niet wachten. 

• Internazionale komt maandag al in actie, in de Europa League tegen het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. Tijdens de training van zondag bewees hoofdtrainer Antonio Conte dat sommige dingen nooit veranderen.

• Liverpool is dicht bij het aantrekken van Konstantinos Tsimikas en de fans van de Engelse kampioen zien zijn komst al helemaal zitten. Dat heeft alles te maken met het Willem II-verleden van de Griekse back. 

Matteo Politano van Napoli heeft sinds kort een indrukwekkende, Memphis Depay-achtige tattoo van een luipaard op zijn rug. Ook het social media-team van Barcelona is onder de indruk, maar wil wel even benadrukken dat je altijd baas boven baas hebt.

Christian Pulisic speelt sinds vorig jaar bij Chelsea, maar was als jonge jongen al eens op proef bij de Londense club. Ene Mason Mount liep daar toen ook al rond. Inmiddels zijn de twee ploeggenoten in het eerste elftal.

'Tsja, hij is nu de klos... Dat hoort bij deze baan.'
• Napoli-coach Gennaro Gattuso kreeg na afloop van Barcelona - Napoli (3-1) de vraag wat hij vond van de aanstelling van Andrea Pirlo bij Juventus. Lachend zei hij dat zijn voormalige ploeggenoot van AC Milan nu de klos is. 'Hij heeft geluk dat hij bij Juventus kan starten, maar in deze functie is een mooie carrière als speler niet voldoende. Je moet studeren, hard werken en je kunt niet veel slapen. Het bestaan van een speler en het bestaan van een coach is zeker niet hetzelfde. Het zijn twee totaal verschillende werelden.'

'Je was beter dan alle anderen en ik ben trots om je met zoveel inzet te zien spelen. Je kunt het helaas niet allemaal alleen. Je weet dat voetbal zo kan zijn, maar je moet onthouden dat je nog steeds de beste van de wereld bent.'
Cristiano Ronaldo heeft na de uitschakeling tegen Olympique Lyon in de Champions League de steun gekregen van zus Elma. Zij schrijft op Instagram dat haar broer de beste van de wereld blijft en niet alles alleen kan doen. Ronaldo scoorde na de benutte strafschop van Memphis Depay nog wel twee keer, maar de 2-1 zege van Juventus was na de eerdere 1-0 nederlaag in Frankrijk niet voldoende.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We weten allemaal hoe briljant Hazard is, maar hij heeft de stap naar Real Madrid niet serieus genomen. Hij kwam daar met overgewicht terwijl hij dit seizoen gewoon al fors betaald kreeg. Om hem vrijdag te zien spelen was alsof je naar een heel andere speler zat te kijken.'
Tony Cascarino, voormalig speler van onder meer Chelsea, Celtic en Olympique Marseille, heeft flink uitgehaald naar Eden Hazard. De 88-voudig international van Ierland vindt dat de Belg de overstap van Chelsea naar Real Madrid niet serieus heeft genomen. (talkSPORT)

'Zidane heeft met Hazard een speler gekocht die hij nooit meer heeft gezien'

• Hiep hiep. Hoera! De volgende voetballers vieren deze zonnige zondag hun verjaardag: Filippo Inzaghi (47), Filipe Luís (35), Leon Bailey (23), Mário Zagallo (89), Otto Rehhagel (82), Roy Hodgson (73), Stefano Okaka (31), Niels Wellenberg (38), Mickaël Silvestre (43) en Wesley Sonck (42). Van harte, mannen!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.