Botteghin kan naar Turkije

Reacties

Als het aan Dick Advocaat ligt, verlengt hij zijn aflopende contract, maar de kans is klein dat Eric Botteghin bij Feyenoord blijft. De verdediger kan zijn transfervrije status verzilveren met een vertrek naar Antalyaspor.

Botteghin kan naar Turkije
© Pro Shots

De nummer elf van de Turkse competitie ziet Botteghin graag komen, al moeten De Schorpioenen wel eerst het lopende seizoen nog afmaken. Dat gebeurt vanaf 12 juni. Overigens is Antalyaspor niet de enige club met interesse, ook vanuit Italië wordt er voorzichtig geïnformeerd bij Botteghin.

Voor Advocaat zou het een kleine teleurstelling zijn als Botteghin zijn contract niet verlengt. Hoewel de transferwindow nog op gang moet komen en het aanbod de vraag straks zal overstijgen, heeft de trainer zijn selectie het liefst snel rond.

Wat dat betreft valt het ook tegen dat Leroy Fer zijn handtekening nog niet heeft gezet onder een nieuwe verbintenis. Ook voor hem is er belangstelling vanuit Turkije, hoewel iedereen bij Feyenoord hoopt dat de club en de middenvelder alsnog snel een akkoord bereiken.

Lees hier meer over de stand van zaken bij Feyenoord:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.