Bosz voegt oude bekende Rob Maas toe aan staf bij Leverkusen

Reacties

Peter Bosz voegt Rob Maas toe aan zijn technische staf bij Bayer Leverkusen. De vijftigjarige oud-speler van Feyenoord, RKC Waalwijk en Heracles Almelo is een oude bekende van de hoofdtrainer van de Bundesliga-club.

Bosz voegt oude bekende Rob Maas toe aan staf bij Leverkusen
© Pro Shots

Maas werkte bij Vitesse al anderhalf jaar al samen met Bosz en diens huidige assistent Hendrie Krüzen in de seizoenen 2014/15 en 2015/16 en nam het stokje na diens vertrek naar Israël nog een half seizoen over als interim-trainer, om vervolgens ook nog hoofdcoach te worden van Cambuur. De laatste klus van Maas was bij Maccabi Haifa, waar hij de rechterhand was van Fred Rutten.

Nu keert Maas dus terug in Duitsland, waar hij al speelde bij Arminia Bielefeld, Hertha BSC en MSV Duisburg. Leverkusen-directeur Simon Rolfes is blij met zijn komst. 'Met Rob Maas hebben we een innovatieve assistent-trainer met een sterke mening gehaald, die erg goed bij ons past. Hij kent de Bundesliga en heeft al succesvol samengewerkt met Peter Bosz. Rob zal nieuwe impulsen geven.'

Maas, die bij Leverkusen de opvolger is van de naar RB Leipzig vertrokken Xaver Zembrod, verheugt zich op zijn nieuwe uitdaging bij Leverkusen, in zijn ogen een 'enorm ambitieuze en aantrekkelijke club'. 'Om hier samen met mijn trainercollega's deze spannende ploeg verder te ontwikkelen, is een fantastische uitdaging', aldus de nieuwe assistent van Bosz, die maandag aan de slag gaat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.