Bosz krijgt met Philipp peperduur welkomstgeschenk

Reacties

Peter Bosz heeft bij Borussia Dortmund komend seizoen de beschikking over Maximilian Philipp. De overstap van de aanvaller van SC Freiburg naar het Signal Iduna Park is afgerond, hij heeft een contract tot medio 2022 ondertekend.

Bosz krijgt met Philipp peperduur welkomstgeschenk

De transfer kondigde zich al eerder aan. Zo was er tijdens de presentatie van Bosz dinsdag al sprake van de komst van de 23-jarige spits. BVB maakte de transfer een dag later wereldkundig. Philipp is de eerste aanwinst sinds Bosz werd aangesteld, eerder trok Dortmund al Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Mahmoud Dahoud (Borussia Mönchengladbach) en Dan-Axel Zagadou (Paris Saint-Germain) aan.

Philipp, die zich momenteel met Duitsland Onder-21 voorbereidt op het EK in Polen, scoorde afgelopen seizoen negen keer voor de nummer zeven van de Bundesliga. Naar verluidt kost hij Dortmund zo'n twintig miljoen euro. 'We zijn blij dat we een in binnen- én buitenland gewilde speler binnen hebben', aldus technisch manager Michael Zorc. Philipp zelf verheugt zich op het spelen voor Die Gelbe Wand. 'Voor tegenstanders zijn de fans beangstigend, maar ik kijk ernaar uit om voor die mensen te spelen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.