Bosz komt met update over twijfelgeval Lang

Reacties

Aan de vooravond van de Champions League-rentree van PSV stond trainer Peter Bosz dinsdagavond de pers te woord. De Apeldoorner besprak daags voor het treffen met Arsenal zijn verwachtingen van het duel, en natuurlijk de fysieke staat van sterspeler Noa Lang.

Bosz komt met update over twijfelgeval Lang
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
4 - 0
PSV
PSV

De aanvaller moest zich zaterdag tegen NEC laten vervangen, sindsdien heersen in Eindhoven zorgen over zijn meespelen in het Emirates Stadium. Bosz kon nog niet zeggen of Lang van de partij is. 'Geen idee, we gaan zo trainen. Ik hoop dat hij daar goed uitkomt, zo ja, dan neem ik na de training een beslissing.'

Wél had de coach gemerkt dat de club omgeven wordt door Champions League-kriebels. 'Ik merk om me heen dat iedereen blij is dat we na vijf jaar terug zijn op het podium waar de club hoort. Het allerbelangrijkste is, denk ik, dat we durf tonen in dit stadion tegen deze heel goede tegenstander. Dan zul je ook zelf moeten willen en durven voetballen. We zullen heel sterk voor de dag moeten komen, het is denk ik de zwaarste tegenstander in onze poule. Maar Arsenal treft ook een ploeg in goede vorm', benadrukte Bosz de sterke periode waarin de Eredivisie-koploper zich bevindt.

Er werd hem gevraagd of er nog puntjes op de i gezet moeten worden. 'Dat zal op detailniveau zijn, we weten hoe ze druk zetten, hoe ze op het middenveld een man meer willen creëren. Daar zullen wij wat tegenover zetten, de slag wordt op het middenveld gewonnen of verloren. Dat zal morgen niet anders zijn, en ik heb daar vertrouwen in. Ik maak me geen zorgen over het fysieke element van Arsenal, wij hebben ook sterke spelers', besloot de oefenmeester.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.