Bosz kijkt uit naar weerzien met Havertz en belooft stofwolken

Reacties

We kennen Arsenal als een ploeg die de tegenstander graag afjaagt, maar het PSV van Peter Bosz heeft dezelfde intenties. Ook woensdagavond tijdens de onderlinge Champions League-wedstrijd in Noord-Londen, zo bevestigde de trainer op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd.

Bosz kijkt uit naar weerzien met Havertz en belooft stofwolken
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
4 - 0
PSV
PSV

Bosz wil aanvallen, ondanks zijn bewondering voor (de ploeg van) zijn tegenstrever Mikel Arteta. 'Hij is absoluut een van de trainers die ik probeer te volgen, bij wie ik probeer in zijn hoofd te komen. Dat is niet makkelijk, maar wel interessant. Hij wil naar voren voetballen, wil de mensen vermaken en heeft daar veel variatie in. Voor hen is het ook de eerste wedstrijd, en dan thuis, ik verwacht dus een heel agressief en fel Arsenal, vol op de aanval. Wij willen dat ook, dat worden stofwolken', maakte Bosz alvast reclame voor de wedstrijd.

De trainer heeft woensdag ook een weerzien met Kai Havertz. De twee werkten samen bij Bayer Leverkusen, waar een jonge Havertz schitterde in het spelconcept van zijn Nederlandse coach. Bosz heeft zijn pupil met extra belangstelling gevolgd nadat hun wegen zich scheidden, vertrouwde hij het journaille toe.

'Ik heb met Kai gewerkt, dan is het leuk om hem te volgen. Het was verrassend om hem naar Arsenal te zien gaan, en om hem op een heel andere positie te zien spelen dan bij Chelsea. Ik zie er naar uit om hem morgen weer te zien. Hoe ik vind dat hij het doet? Veel te goed', grapte de PSV-coach. Havertz werd bij Chelsea als valse spits gebruikt, in het team van Arteta wordt de Duitse creatieveling als aanvallende middenvelder ingezet.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.