Bosvelt trainer van Jong FC Twente

Reacties

Paul Bosvelt (46) krijgt volgend seizoen de eindverantwoordelijkheid over Jong FC Twente. De 24-voudig international volgt Michel Jansen op, die bij de Tukkers aan de slag gaat als hoofd van de voetbalacademie.

Bosvelt trainer van Jong FC Twente

Bosvelt, afgelopen seizoen trainer van de B1-jeugd bij de Enschedese club, krijgt Sander Boschker als assistent naast zich. Jong FC Twente komt volgend seizoen uit in de nieuw te vormen Tweede Divisie.

De voormalige middenvelder kwam als voetballer uit voor Go Ahead Eagles, FC Twente, Feyenoord, Manchester City en SC Heerenveen. Bosvelt was vervolgens assistent in Deventer en bekleedde bij Twente al diverse functies in de jeugdopleiding. Bij Jong Oranje is hij assistent van hoofdcoach Fred Grim.

FC Twente is ondertussen nog steeds in afwachting van de uitspraak van de rechtbank van Utrecht. De club spande een kort geding aan vanwege de door de KNVB opgelegde verplichte degradatie naar de Jupiler League. Om die reden zat Twente maandag samen met de licentiecommissie van de bond aan tafel om toe te lichten waarom de club het niet eens is met die sanctie. De rechtbank doet vrijdagmiddag uitspraak en de beroepscommissie licentiezaken heeft het bezwaar ook in behandeling.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.