Boscagli ook in Europa op het middenveld, Vinícius kan debuteren

Reacties

PSV-trainer Roger Schmidt heeft zijn basisopstelling ten opzichte van de succesvolle competitiewedstrijd tegen AZ niet gewijzigd. Dit betekent dat Olivier Boscagli tegen Real Sociedad opnieuw op het middenveld staat. Op de bank zit Carlos Vinícius, die zijn PSV-debuut kan maken.

Boscagli ook in Europa op het middenveld, Vinícius kan debuteren
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 2
Real Sociedad
Real Sociedad

De spits werd op Deadline Day gehuurd door PSV, maar beschikte nog niet over de juiste papieren om in actie te komen voor de Eindhovenaren. Dit is inmiddels opgelost, zo blijkt uit de plek bij de wedstrijdselectie. Hij start niet, Eran Zahavi staat in de punt van de aanval. Waar Vitesse Eli Dasa moet missen vanwege de belangrijke Israëlische feestdag Jom Kipoer, komt Zahavi wel gewoon in actie.

Boscagli staat dus weer op het middenveld. De Fransman speelt normaal gesproken centraal achterin, maar is tegen Real Sociedad opnieuw de vervanger van de geblesseerde Ibrahim Sangaré. Op de bank heeft trainer Schmidt defensief weinig te kiezen: van de bankzitters is alleen Jordan Teze een pure verdediger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.