Tagliafico beleeft Ajax - Lille als een 'gewone' supporter

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tagliafico beleeft Ajax - Lille als een 'gewone' supporter
© Pro Shots

Nicolás Tagliafico kan er door fysieke klachten vanavond niet bij zijn, tijdens de Europa League-kraker Ajax - Lille OSC. En dus doet hij het 'gewoon' zoals alle andere fans...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik was op school goed in Engels, dus dat ging prima. Maar het was wel lastig om bij een club te komen waar je moedertaal niet wordt gesproken. Ik probeerde me open te stellen voor de Nederlandse taal. Dat was heel erg lastig. In het begin was het gebrabbel.'
• PSV-verdediger Olivier Boscagli vertelt in een Zoom-meeting met L'Équipe over zijn eerste kennismaking met de Nederlandse taal. De Fransman kwam in 2019 naar Eindhoven.

• Erling Haaland kan intens genieten van de optredens van Robert Lewandowski. Sterker nog: de Noorse sensatie van Borussia Dortmund zit aan de buis gekluisterd als de Poolse goalgetter in actie komt. 'Ik kijk elke wedstrijd van Bayern München en in algemene zin leer ik veel van hem', laat Haaland weten in gesprek met Viaplay Football. 'Het is gekkenwerk wat hij laat zien, wat een fenomeen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De stand in de League Two is Engeland is voer voor cijferfetisjisten. Tussen alle leden van de toptien zit slechts één punt verschil. Genieten!

• Over naar de jarigen. Ji-Sung Park tikt deze donderdag de veertig jaar aan. De Zuid-Koreaan maakte furore op het WK 2002, brak definitief door PSV en kwam later voor Manchester United uit.

• Ook Gianluigi Donnarumma (22), Lennart Thy (29), Erwin van de Looi (49), João Pereira (37), Arber Zeneli (26), Nabil Dirar (35), László Bodnár (42), Leonard van Utrecht (52), Morten Wieghorst (50), Milan Badelj (32) en Eduardo (38) mogen vandaag de felicitaties in ontvangst nemen.

• En het is 108 jaar geleden dat AGOVV Apeldoorn werd opgericht. De club uit Gelderland verdween acht jaar geleden uit het betaalde voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.