'Borussia Dortmund pakt door met bod op gewilde St. Juste'

Reacties

De strijd om Jeremiah St. Juste barst los. Volgens berichten uit Duitsland heeft Borussia Dortmund een bod uitgebracht op de 24-jarige verdediger van FSV Mainz 05, die ook in de belangstelling staat van Bayer Leverkusen, Lazio en het VfL Wolfsburg van trainer Mark van Bommel.

'Borussia Dortmund pakt door met bod op gewilde St. Juste'
© Pro Shots

Vorige week meldde Corriere dello Sport al dat Lazio zo'n vijftien miljoen euro over had voor St. Juste, nu komt de Allgemeine Zeitung met het nieuws dat Dortmund de belangstelling voor de voormalig speler van SC Heerenveen en Feyenoord concreet maakt. Volgens de in Mainz gezetelde krant is het bod van BVB nog iets lager dan de vraagprijs van vijftien à twintig miljoen euro, maar duidelijk is dat de nummer drie van het afgelopen Bundesliga-seizoen wil doorpakken in de strijd om St. Juste.

Woensdag liet Mainz-directeur Christian Heidel nog aan Bild weten dat de club nog geen officiële aanbiedingen had ontvangen voor St. Juste, die nog een contract tot medio 2023 heeft bij de Bundesliga-club. 'Ik hoop dat het zo blijft en dat er geen club belt. In dat geval hebben we namelijk een ingespeelde defensie. Het is ons doel om zo weinig mogelijk te veranderen. Maar voor spelers van deze categorie is de transfermarkt eigenlijk nog maar nauwelijks begonnen.'

St. Juste zou de verdediging van Dortmund, dat ook belangstelling heeft voor PSV-aanvallers Donyell Malen en Noni Madueke, van de nodige stabiliteit moeten voorzien. De rappe verdediger was de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde bij Mainz en speelde zich met zijn prestaties in de Bundesliga in de kijker bij het Nederlands elftal. Tot een debuut in Oranje kwam het nog niet. Richting het EK was St. Juste een van de afvallers uit de voorselectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer J. St. Juste
Meer over J. St. Juste
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.