Borussia Dortmund maakt definitief einde aan Meunier-mania

Reacties

Borussia Dortmund heeft de Belgische enclave uitgebreid met Thomas Meunier. De rechtsback komt transfervrij over van Paris Saint-Germain.

Borussia Dortmund maakt definitief einde aan Meunier-mania
© Pro Shots

Na vier jaar komt er een einde aan het verblijf van Meunier bij PSG, dat hem in 2016 had overgenomen van Club Brugge. De Belgische international groeide uit tot een vaste waarde in de Franse hoofdstad. Zijn prestaties én zijn transfervrije status maakten hem deze zomer begeerd.

Meunier besefte gewild te zijn. Hij had ook genoeg opties. Naast Borussia Dortmund werden Internazionale, Napoli, Tottenham Hotspur, Bayern München, Manchester United en Chelsea genoemd als mogelijke bestemmingen.

Meunier koos voor BVB, waar hij donderdag voor vier jaar tekende. 'Ze spelen precies het voetbal dat ik wil spelen: opwindend, authentiek en natuurlijk. Dortmund staat bekend om z'n enthousiaste fans. De sfeer tijdens het Champions League-duel met PSG in Dortmund heeft mijn keuze beïnvloed', aldus de Belg, die zijn landgenoten Axel Witsel en Thorgan Hazard treft bij de Bundesliga-club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.