Borussia Dortmund bereikt akkoord over vervanger van Haller

Reacties

Borussia Dortmund heeft met Anthony Modeste een vervanger gevonden voor Sébastien Haller. Sportief directeur Sebastian Kehl meldt via de officiële clubkanalen een principeakkoord met 1. FC Köln over een transfer van Modeste.

Borussia Dortmund bereikt akkoord over vervanger van Haller
© Pro Shots

Volgens eerdere berichtgeving van het Duitse Sport1 betaalt Dortmund een bedrag van vier à vijf miljoen euro voor de spits. Modeste kan een eenjarig contract tekenen. De 34-jarige Fransman was vorig seizoen goed voor 20 doelpunten in 32 duels; alleen Erling Haaland (22), Patrik Schick (24) en Robert Lewandowski (35) scoorden vaker in de Bundesliga.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We hebben een mondeling principeakkoord bereikt met 1. FC Köln over een overstap van Anthony Modeste', bevestigt Kehl. 'De medische keuring is nog niet afgerond, evenals de laatste contractdetails. Op dit moment kunnen we daarom nog geen officiële mededeling doen.'

Dortmund dacht met Haller al een opvolger gevonden te hebben voor Haaland, die naar Manchester City is vertrokken. Bij de van Ajax overgekomen spits is echter teelbalkanker vastgesteld, waardoor hij chemotherapie moet ondergaan en voor onbepaalde tijd afwezig is. Dortmund begon het seizoen zaterdag met een 1-0 zege op Bayer Leverkusen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.