Bordalás geeft uitleg over snelle wissel Cillessen

Jasper Cillessen moest woensdag al in de eerste helft afhaken bij Valencia. De wissel lijkt meer een voorzorgsmaatregel dan reden voor zorg.

Valencia
Valencia
1 - 1
Sevilla
Sevilla

Voor Cillessen was het duel met Sevilla woensdag al na achttien minuten gedaan. De Oranje-international, die de laatste weken weer de eerste keus was geworden bij Valencia, moest zijn plaats onder de lat afstaan aan Jaume Domenech en zag vanaf de kant hoe de wedstrijd zonder winnaar eindigde.

Trainer José Bordalás wees op de fysieke problemen bij zijn keeper. 'Cillessen had wat last van zijn bovenbeen, die was wat stijf', aldus de coach na het 1-1 gelijkspel. 'We hebben besloten om Jaume te laten spelen, omdat die zondag ook al speelde en daarom goed in de dynamiek van de wedstrijd zit.'