Boosted Odds: goal van magistrale Modric kan meer opleveren

ADVERTORIAL – Met Japan tegen Kroatië staat vanmiddag een van de meest interessante achtste finales op het programma. Kunnen de Japanners na zeges op Duitsland en Spanje nog eens stunten? Of is het de klasse van de Kroaten die het verschil maakt? Blik vooruit en speel mee bij Unibet, dat mooie acties heeft!

Boosted Odds: goal van magistrale Modric kan meer opleveren
© Pro Shots
Japan
Japan
ns
1 - 1
Kroatië
Kroatië

Vier jaar geleden verraste Kroatië de wereld door de WK-finale te bereiken. Daarin was Frankrijk te sterk, maar de herinneringen aan dat eindtoernooi zijn voor de Kroaten al goud waard. Luka Modric die telkens heerste op het middenveld, onder meer bij de zeges op Argentinië en Engeland. De baltovenaar uit Zadar is in de afgelopen vier jaar amper minder geworden. Sterker, hij lijkt zoals een goede wijn alleen maar beter te worden. In de groepsfase wees de Real Madrid-ster als spelverdeler zijn ploeggenoten de weg.

Denk jij dat de vijfvoudig Champions League-winnaar nog eens gaat excelleren? Unibet heeft de quotering voor een goal van de 37-jarige middenvelder tegen Japan flink verhoogd: 6.25.

Dat is slechts een van de vier Boosted Odds die worden aangeboden voor deze wedstrijd, zoals Unibet voor iedere WK-wedstrijd vier in het oog springende quoteringen verhoogt. Ook interessant is de verhoogde odd voor een assist van Ivan Perisic (6.00). De flankspeler met de uitstekende traptechniek bereidde in de groepsfase al twee goals voor. Goed om te weten: hij speelt bij Kroatië als linksbuiten en niet als wingback, zoals bij zijn club Tottenham Hotspur.

Boosted Odds:
- Andrej Kramaric maakt het eerste doelpunt: 8.00
- Kroatië wint en meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd: 4.50
- Luka Modric scoort: 6.25
- Ivan Perisic geeft een assist: 6.00

Kroatië is met een quotering van 2.05 voor een zege in reguliere speeltijd de favoriet bij deze achtste finale. Inzetten op een overwinning van Japan kan je 4.10 keer de inleg opleveren. De Japanners zorgden voor spektakel in de groepsfase. Eerst door in de eerste groepswedstrijd tegen Duitsland een 1-0 achterstand om te buigen in een overwinning. Daarna door in de laatste groepswedstrijd Spanje te verrassen en zo groepswinnaar te worden.

Beleef de WK-wedstrijden met extra spanning door mee te spelen bij Unibet! Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's