Bookmakers zien Memphis als outsider topscorerstitel, Frankrijk topfavoriet

Reacties

Volgens de bookmakers is Frankrijk de absolute topfavoriet voor de eindzege op het EK. Volgens de wedkantoren liggen de winstkansen van zeven landen hoger dan die van Oranje, terwijl Memphis Depay een outsider is voor de topscorerstitel.

Bookmakers zien Memphis als outsider topscorerstitel, Frankrijk topfavoriet
© Pro Shots

De kansberekening van de wedkantoren sluit aan op de woorden van Frenkie de Jong. ‘Ik denk dat Frankrijk topfavoriet is, daarachter zijn er heel veel landen met kwaliteit’, zei de Oranje-middenvelder onlangs. Dat is duidelijk te zien in de quoteringen van bookmakers. Frankrijk staat eenzaam aan top, met Engeland als meest gevaarlijke achtervolger. Na een groep met België, Portugal, Italië en Duitsland en Spanje komt Nederland pas om de hoek kijken. Denemarken en Kroatië completeren de toptien.

Winnaar Quotering
Frankrijk 5,40
Engeland 6,75
België 8,00
Portugal 8,50
Italië 9,50
Duitsland 10,00
Spanje 10,50
Nederland 18,00
Denemarken 26,00
Kroatië 41,00

Een bijna vaste vraag in pools: wie wordt topscorer? Bij Oranje verwachten de wedkantoren logischerwijs veel van Memphis Depay. Hij staat in de subtop, terwijl Romelu Lukaku en Harry Kane als topfavorieten gelden. Ook Kylian Mbappé, Cristiano Ronaldo en Karim Benzema staan er goed op om er met de topscorerstitel vandoor te gaan.

Topscorer Quotering
Romelu Lukaku 7,00
Harry Kane 7,50
Kylian Mbappé 12,00
Cristiano Ronaldo 14,00
Karim Benzema 15,00
Memphis Depay 15,00
Ciro Immobile 18,00
Antoine Griezmann 24,00
Robert Lewandowski 26,00
Diogo Jota 31,00

Lees op VI PRO hoe je het EK net wat meer glans kunt geven door vrienden, familieleden en collega’s te verslaan in een EK-pool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.