Bookmaker ziet Miedema en Oranje als outsider op het EK

ADVERTORIAL - De Oranje Leeuwinnen waren op het vorige EK nog de beste van allemaal, maar de verhoudingen zijn inmiddels opgeschud. De ploeg van Mark Parsons is momenteel niet de favoriet voor de eindzege, getuige de odds van bookmaker Unibet.

Bookmaker ziet Miedema en Oranje als outsider op het EK
© Pro Shots

Voor een eindzege van Oranje op het EK krijg je namelijk 8,00 keer je inzet terug. Dat is meer dan favorieten Engeland (4,75), Spanje (4,75), Frankrijk (6,75) en Zweden (7,00).

Die laatste ploeg is zaterdagavond direct de eerste tegenstander van Nederland, en de krachtsverhouding is ook terug te zien in de odds voor dit duel: 2,60 voor Zweden, 2,85 voor Nederland en 3,20 voor een gelijkspel.

Bookmaker Unibet biedt ook weddenschappen aan voor de topscorer van het toernooi. Bij Oranje zijn in dat geval natuurlijk alle ogen gericht op Vivianne Miedema, die momenteel op 94 interlandgoals staat en dit toernooi een poging doet om de honderd te halen. Mocht de Arsenal-spits topscorer worden, dan staat daar een zéér interessante odd van 9,00 tegenover!

Nog geen account bij Unibet? Spelers van 24 jaar en ouder profiteren nu van een unieke welkomstbonus: €10 spelen is €40 aan Free Bets krijgen! Klik hier om je te registreren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's