Bondscoach Wales komt terug op 'neerhalen' Frenkie de Jong

Reacties

Frenkie de Jong heeft in de uitwedstrijd tegen Wales indruk gemaakt tijdens zijn invalbeurt. De regisseur van Oranje stond aan de basis van de winnende goal en was ook om een andere reden veelbesproken. En daarover ging het tijdens de uitsmijter van de Welshe bondscoach op zijn persconferentie.

Bondscoach Wales komt terug op 'neerhalen' Frenkie de Jong
© Pro Shots
Nederland
Nederland
3 - 2
Wales
Wales

Na afloop had zowel sterspeler Gareth Bale als Page zelf immers laten weten dat de Welshmen de middenvelder van Barcelona neer hadden moeten halen toen hij aan de tot een goal leidende dribbel begon. Dat gebeurde niet, waardoor De Jong Tyrell Malacia kon aanspelen. De Feyenoord-linksback bediende vervolgens Wout Weghorst, die met zijn hoofd zeer fraai voor drie Nederlandse punten zorgde in Cardiff: 1-2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Een geweldige speler', zo stelde Page over De Jong, toen hij daarnaar gevraagd werd bij de allerlaatste vraag op de persconferentie. 'Dat hebben we aan den lijve ondervonden.'

Ook de eventuele toekomst van de Nederlander bij Manchester United kwam aan bod. 'Ik weet niet waar hij gaat spelen, maar wat hij ook doet; hij zal er schitteren. De Jong is een geweldige speler, laten we voor de fans hopen dat hij volgend seizoen iedere week in de Premier League te zien is. En of we hem nu wel neerhalen als het moet? Zeker. Het is een voetbalwedstrijd, het gaat niet alleen om aardig zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer F. de Jong
Meer over F. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.