Bogle volgende nieuweling bij ADO, Kramer wijst Duitse interesse af

Reacties

ADO Den Haag staat op het punt een volgende nieuwe speler aan de selectie toe te voegen. De huidige nummer zeventien van de Eredivisie is momenteel met Cardiff City in gesprek over de verhuur van Omar Bogle.

Bogle volgende nieuweling bij ADO, Kramer wijst Duitse interesse af
© Pro Shots

Bogle is een 26-jarige aanvaller die sinds 2017 onder contract staat bij Cardiff City. Die club uit Wales leende de fysiek sterke en ruim 1 meter 90 lange spits de afgelopen jaren al uit aan Peterborough United, Birmingham City en Portsmouth. Hij kende zijn meest doelpuntrijke periode tussen 2012 en 2017 toen hij voor Solihull Moors en Grimsby Town 94 keer scoorde in bijna 180 duels. Zijn statistieken van de laatste jaren zijn een stuk minder overtuigend.

ADO Den Haag liet al doorschemeren nog een aanvaller te willen begroeten. Met Tomas Necid en Mick van Buren heeft de club twee spitsen, terwijl Crysencio Summerville ook een aanvallend ingestelde speler is.

Kramer
Michiel Kramer is voor manager Alan Pardew geen optie. De spits mag weg, maar is niet van plan in te gaan op de belangstelling van Karlsruher SC. Kramer heeft aangegeven in Nederland te willen blijven. Hij heeft afgelopen zomer een tweejarig contract in Den Haag getekend. Ook voor een andere aanvallend ingestelde speler is interesse. Of Erik Falkenburg weg mag of wil is echter niet bekend. Huurling Thom Haye is inmiddels naar NAC Breda vertrokken.

Bogle wordt de zevende nieuweling bij ADO Den Haag. Sam Stubbs, Laurens de Bock, George Thomas, Tudor Baluta en Jordan Spence zijn ook allemaal via de Engelse markt richting ADO Den Haag gekomen. Alleen Van Buren was niet in Engeland actief.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer M. Kramer
Meer over M. Kramer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.