Boer ziet buitenlandse transfer in het water vallen

Reacties

Diederik Boer maakt het seizoen gewoon af in Zwolle. De 38-jarige doelman was dicht bij een verhuurperiode aan het Cypriotische Anorthosis Famagusta, maar dat ketste op het laatste moment af. En dus maakt de doelman het seizoen gewoon af bij PEC.

Boer ziet buitenlandse transfer in het water vallen

De Cypriotische werkgever van Jurgen Streppel wilde Boer graag tot het einde van het seizoen huren. Voor Boer, die in Zwolle niet langer zeker is van een basisplaats, was het een laatste kans om nog eens in het buitenland te keepen. Beide clubs waren vrij snel akkoord, alleen Boer bereikte geen overeenstemming over de voorwaarden.

PEC zou het contract van de doelman bevriezen, waardoor Famagusta het salaris van de sluitpost zou moeten betalen. Lange tijd leken de partijen het eens te worden, maar donderdagochtend ging de deal van tafel.

Als Boer naar Cyprus was vertrokken, dan had hij zijn laatste wedstrijd voor PEC Zwolle gekeept. De doelman heeft een contract dat automatisch wordt verlengd als hij een minimaal aantal wedstrijden speelt. Was hij naar Famagusta vertrokken, dan zou hij vanaf aanstaande zomer een technische functie binnen de club gaan bekleden. Nu kan Boer zich richten op de concurrentiestrijd met Mickey van der Hart.

Het is overigens al de tweede uitgaande transfer van PEC Zwolle die deze winter afketst. Eerder leek Kingsley Ehizibue een transfer naar Genoa te gaan maken, maar daar zag de rechtervleugelverdediger op het laatste moment van af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer D. Boer
Meer over D. Boer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.