Bliksemvertrek zorgt voor onverwachte vacature bij VVV-Venlo

Reacties

VVV-Venlo moet op zoek naar een nieuwe teammanager. Voormalige verdediger Ferry de Regt heeft namelijk de functie neergelegd. Opmerkelijk, want hij werd pas een kleine maand geleden aangesteld bij de Limburgers.

Bliksemvertrek zorgt voor onverwachte vacature bij VVV-Venlo

De Regt was aan de uitdaging begonnen nadat hij zijn kicksen aan de wilgen had gehangen. Na een aantal weken bleek het hem echter toch niet zo te liggen. 'Ik kan VVV geen verwijt maken, want ik ben goed geïnformeerd over wat deze functie inhoudt. Maar mijn verwachtingen bleken helaas anders dan de realiteit', geeft hij op de officiële clubkanalen aan.

'Er gaat toch veel tijd in dit werk zitten en dat had te veel impact op mijn gezinssituatie', verklaart De Regt ook eerlijk. 'Met twee jonge kinderen lukt het me niet om elk moment klaar te staan voor de club. Ik ben VVV dankbaar voor de kans die ze me hebben geboden om mijn maatschappelijke carrière te starten, maar ik heb helaas toch moeten besluiten om mijn taken per direct neer te leggen.'

De net begonnen technisch manager Willem Janssen moet dus op zoek naar een alternatief. Hij betreurt het razendsnelle afhaken van De Regt, die 24 dagen in dienst was. 'Ferry was met zijn ervaring in het voetbal en persoonlijkheid in onze ogen uitermate geschikt voor deze functie. Ik denk dat hij een hele goede teammanager had kunnen worden, dus het is heel jammer dat Ferry tot deze conclusie is gekomen.'

De Regt speelde 342 wedstrijden in het betaalde voetbal. Liefst 112 daarvan waren voor de Venlonaren. Met VVV werd De Regt in 2009 kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.