Blessurevrees Vertonghen komt uit: geen weerzien met PSV

Reacties

Jan Vertonghen mist het tweeluik met PSV in de Champions League. De verdediger van Tottenham Hotspur staat tot begin december aan de kant met een hamstringblessure.

Blessurevrees Vertonghen komt uit: geen weerzien met PSV

De Belgische bondscoach Roberto Martínez bracht eerder al naar buiten dat de ex-Ajacied vanwege blessureleed zo'n anderhalve maand niet inzetbaar zou zijn. Spurs-manager Mauricio Pochettino uitte kritiek op Martínez, die volgens hem dat nieuws nooit naar buiten had moeten brengen. Bij een tweede scan afgelopen maandag zijn de woorden van de keuzeheer van de Rode Duivels, die dinsdag vriendschappelijk tegen Oranje spelen, echter wel bevestigd.

Vertonghen liep de blessure eind september op in de Premier League-wedstrijd tegen Huddersfield Town. De linkspoot werd bij de 0-2 zege halverwege naar de kant gehaald. De 31-jarige verdediger had daarvoor nog geen minuut gemist in het nieuwe Premier League-seizoen.

Vertonghen mist in de competitie de krakers tegen Manchester City (29 oktober) en Chelsea (24 november). In de Champions League moet hij de wedstrijden tegen PSV (24 oktober in Eindhoven, 6 november in Londen) laten schieten.

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
6
4
2
0
14-5
+9
14
2
Tottenham Hotspur
6
2
2
2
9-10
-1
8
3
Internazionale
6
2
2
2
6-7
-1
8
4
PSV
6
0
2
4
6-13
-7
2
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.