Blessure houdt Obispo mogelijk rest van seizoen aan de kant

Reacties

Het is zeer de vraag of Armando Obispo dit seizoen nog in actie gaat komen voor PSV. De 24-jarige verdediger heeft last van knieproblemen die hem mogelijk twee maanden aan de kant houden. Obispo viel voor de interlandperiode uit in de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Blessure houdt Obispo mogelijk rest van seizoen aan de kant
© Pro Shots

Obispo was in het duel in Arnhem na 67 minuten de vervanger van Jarrad Branthwaite, die zelf ook geblesseerd naar de kant moest. Zijn vervanger haalde het einde van de wedstrijd niet. Olivier Boscagli verving Obispo in de extra tijd. Nu lijkt het erop dat de verdediger voorlopig moet toekijken. Het lijkt einde seizoen te zijn, al krijgt Obispo later deze week nog een medische check.

In de eerste seizoenshelft was Obispo nog verzekerd van een basisplaats onder trainer Ruud van Nistelrooij. De afgelopen weken maakt de trainer andere keuzes. Branthwaite vormde met André Ramalho het centrum van de verdediging. Door de blessure van Branthwaite krijgt Boscagli mogelijk weer de kans als basisspeler.

Obispo ligt nog tot medio 2024 vast bij PSV, maar een zomers vertrek lijkt tot de mogelijkheden te behoren als het jeugdexponent van de Eindhovenaren er niet in slaagt om zijn basisplek te heroveren.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer A. Obispo
Meer over A. Obispo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.