Blessure Dilrosun volgende tegenvaller voor Feyenoord

Reacties

Feyenoord kan zondag mogelijk niet beschikken over Javairô Dilrosun. De aanvaller, die deze zomer werd overgenomen van Hertha BSC en een contract voor vier jaar tekende in de Kuip, is momenteel geblesseerd en ontbrak dinsdag op het trainingsveld.

Blessure Dilrosun volgende tegenvaller voor Feyenoord
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
2 - 5
Feyenoord
Feyenoord

Wat de buitenspeler mankeert, is niet bekend, maar het is waarschijnlijk dat hij zijn kwetsuur afgelopen zondag heeft opgelopen in de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Osasuna. Dilrosuns blessure is een tegenvaller voor trainer Arne Slot. Zijn selectie telt veel blessures en is bovendien nog niet compleet. Gernot Trauner is al wel op de weg terug, maar Mats Wieffer en Orkun Kökçü zijn voorlopig nog niet inzetbaar.

Enkele andere spelers, onder wie nieuwkomers Oussama Idrissi en Sebastian Szymanski, missen ritme om een volledige wedstrijd te kunnen spelen. Het betekent dat Slot zondag zal puzzelen in zijn voorhoede voor de uitwedstrijd tegen Vitesse.

In de punt lijkt Danilo een zekerheid zolang de Mexicaan Santi Giménez nog geen werkvergunning heeft, maar de vraag is wie er op de flanken zullen spelen. Voornaamste kandidaten lijken Patrik Walemark en Alireza Jahanbakhsh.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.