Bizot lijkt Grieks avontuur te kunnen vergeten

Reacties

Marco Bizot blijft voorlopig bij AZ. Olympiakos Piraeus had serieuze interesse in de dertigjarige doelman, maar kiest voor Tomas Vaclík als opvolger van José Sá. De Tsjech komt transfervrij over van Sevilla.

Bizot lijkt Grieks avontuur te kunnen vergeten
© Pro Shots

De keeperscarrousel kwam op gang toen AS Roma een akkoord bereikte met Wolverhampton Wanderers over de transfer van Rui Patrício. De Premier League-club is op zijn beurt bezig om Olympiakos-keeper Sá naar Engeland te halen, waarna de Grieken op zoek moesten naar een vervanger.

Bizot was in beeld voor die plek, maar het grote nadeel van hem ten opzichte van Vaclík was dat AZ een transfersom verlangde en Vaclík transfervrij was. Daarnaast maakte Vaclík een goede indruk op het EK met Tsjechië, waarin de kwartfinale werd bereikt.

Naast Vaclík heeft Olympiakos nog de beschikking over Ögmunder Kristinsson als stand-in onder de lat. De IJslander heeft een verleden bij Excelsior. Olympiakos heeft daarnaast de jonge Konstantinos Tzolakis en Ilias Karargyris als doelmannen in de selectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.