Bizar kapsel Donovan leidt tot opmerkelijke openbaring van oud-ploeggenoot

Reacties

Het tv-optreden van Landon Donovan bij FOX Sports heeft het nodige losgemaakt. De Amerikaanse topscorer aller tijden maakte namelijk zijn opwachting met een ronduit merkwaardig kapsel.

Bizar kapsel Donovan leidt tot opmerkelijke openbaring van oud-ploeggenoot
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Donovan deed de analyse van het EK-duel tussen Frankrijk en Oostenrijk voor de Amerikaanse tv-zender voor het oog van miljoenen televisiekijkers, waarvan sommigen zich op social media afvroegen wat er in hemelsnaam was gebeurd met het haar van de 42-jarige oud-speler onder meer Everton, Bayern München en Los Angeles Galaxy.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Op tv werd er met geen woord over gesproken. De Amerikaanse oud-prof Mike Magee, ploeggenoot van Donovan bij LA Galaxy, zorgde met een opmerkelijke tweet uiteindelijk voor duidelijkheid. Hij deelde een gesprek op de privéchat met Donovan, die toestemming gaf om dat openbaar te maken. Blijkbaar pakte zijn haartransplantatie niet zo goed uit als gehoopt. 

Onlangs schreef Nico Dijkshoorn nog op VI PRO hoe gewaagd het voor een publiek figuur als een profvoetballer is om een haartransplantantie te laten uitvoeren. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.