Biseswar geniet bij PAOK: 'Ik kom niet meer terug naar Nederland'

Reacties

Diego Biseswar was één van de gevaarlijkste spelers op het veld bij de wedstrijd tussen PAOK Saloniki en Ajax (2-2). De Amsterdammer genoot van de wedstrijd tegen ploeg uit zijn geboortestad.

Biseswar geniet bij PAOK: 'Ik kom niet meer terug naar Nederland'

'Ik heb het naar mijn zin hier', vertelde Biseswar achteraf aan FOX Sports. 'Ik heb niets te klagen. Dit is een leuk team, het is een leuke club en we hebben een leuke wedstrijd gespeeld vanavond.' De voormalige aanvaller van onder meer De Graafschap, Heracles Almelo en Feyenoord denkt dat het tweeluik allesbehalve beslist is.

'De bal is rond hè, we gaan het zien. We hebben een leuke wedstrijd gespeeld. We hebben geprobeerd ons plan uit te voeren, dat ging soms goed en soms niet. In Amsterdam zullen we weer een plan hebben en gaan we het Ajax zo lastig mogelijk maken', blikt hij vooruit.

'De spelers hier hadden vooraf gemengde gevoelens. Iedereen dacht: wat moeten we nu? Maar ze hebben ook een paar belangrijke spelers verloren, dus ik zei: "Kom op, we hebben kans!" We speelden gelukkig thuis met ons publiek. De 2-2 was een beetje ongelukkig, anders hadden we gewonnen, denk ik. Volgende week moeten we iets meer rust in ons spel krijgen, en van onze kleine kansen grote kansen maken.'

De aanvaller verwacht niet meer terug te komen naar zijn vaderland. 'Ik denk niet dat ik ooit nog terugkeer in Nederland. Ik ben nu 31, over een paar jaar is het klaar voor mij, ik denk niet dat ik terugkom.'

'Bij hoge ballen vanaf de zijkant is Veltman al jaren kwetsbaar'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PAOK Saloniki
Meer over PAOK Saloniki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.