Biseswar en co kegelen Özyakup en Lens meteen uit CL-voorronde

We gaan Jeremain Lens en Oguzhan Özyakup dit seizoen niet in de Champions League zien. Hun club Besiktas verloor dinsdagavond in de tweede voorronde (die over één wedstrijd gaat) direct op bezoek bij PAOK Saloniki.

PAOK Saloniki
3 - 1
Beşiktaş
Beşiktaş

De razendsnelle uitschakeling van Besiktas kreeg al in het eerste halfuur gestalte. In de zevende minuut was het raak via de pas achttienjarige Christos Tzolis, die na een kwart wedstrijd ook zijn tweede maakte. Een paar minuten later tekende Dimitrios Pelkas voor de 3-0, waarmee hij Besiktas een enorme dreun verkocht. Die kwamen de bezoekers niet meer te boven, de 3-1 van Cyle Larin was enkel voor de statistieken.

Bij Besiktas begon Lens in de basis, net als ex-PSV'er Atiba Hutchinson, terwijl Özyakup (die vorig seizoen op huurbasis bij Feyenoord speelde) halverwege inviel. Bij PAOK bleef Diego Biseswar de hele wedstrijd op de reservebank.

Woensdag speelt ook AZ in de tweede voorronde, vanaf 16.30 uur is Viktoria Plzen in Alkmaar de tegenstander.