Bijzondere dag voor Memphis: Barça-debuut aanstaande

Reacties

Memphis Depay is direct opgenomen in de wedstrijdselectie van Barcelona voor het oefenduel met Girona. De Oranje-international kan zaterdagavond in Estadi Johan Cruijff debuteren voor de ploeg van Ronald Koeman.

Bijzondere dag voor Memphis: Barça-debuut aanstaande
© Pro Shots

Memphis werd donderdagavond gepresenteerd in Camp Nou, nadat hij na het EK een paar weken vakantie had gehad. Deze week trainde de transfervrij van Olympique Lyon overgekomen aanvaller al mee en het inpassen van hem in het Barça-systeem begint tegen Girona echt. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Barcelona begon deze week al aan de oefencampagne. Tegen Gimnàstic, dat op het derde niveau actief is, werd met 4-0 gewonnen. Frenkie de Jong ontbrak nog bij dat duel, maar is ook opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Girona. Voor hem begint de seizoensvoorbereiding deze zaterdag dus ook echt. Hetzelfde geldt voor Antoine Griezmann, wiens toekomst bij Barça wel onzeker is. Hij zou op de nominatie staan voor een vertrek, mede door de financiële nood in Camp Nou.

Barça heeft nog drie weken om toe te werken naar de seizoenstart. Op 15 augustus is Real Sociedad de tegenstander in de eerste speelronde van La Liga. Dat is ook de deadline voor Barcelona om de financiële problemen op te lossen. Koeman kan zich alleen op het sportieve richten, na Girona zijn VfB Stuttgart en Red Bull Salzburg de volgende tegenstanders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.