Bijzonder shirt Leicester City als eerbetoon aan Srivaddhanaprabha

Reacties

Leicester City zal zaterdag met een speciaal shirt aantreden tegen Burnley als eerbetoon aan de overleden voorzitter Vichai Srivaddhanaprabha.

Bijzonder shirt Leicester City als eerbetoon aan Srivaddhanaprabha

Het duel met Burnley van zaterdag zal een extra emotionele lading hebben. Het is de eerste wedstrijd in het King Power Stadium na de dood van Srivaddhanaprabha. De voorzitter overleed twee weken geleden bij een helikoptercrash na het bezoeken van de vorige thuiswedstrijd van The Foxes.

Om de geliefde voorzitter te eren is een speciaal shirt gemaakt waarin de naam Khun Vichai is verwerkt. Dat tenue wordt in de eerste helft gedragen. Na rust wordt het Poppy-symbool gedragen als onderdeel van Remembrance Day, de dag waarop in heel Groot-Brittannië de oorlogsslachtoffers worden herdacht.

De selectie van Leicester City keerde woensdag terug uit Thailand. De spelers en staf waren aanwezig op de begrafenis van Srivaddhanaprabha om hem de laatste eer te bewijzen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Toen de hele wereld genoot van het sprookje Leicester
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.