Bijlow haakt met bovenbeenklachten af bij Jong Oranje

Reacties

Justin Bijlow kan niet in actie komen namens Jong Oranje. De doelman van Feyenoord kampt met klachten aan het bovenbeen en moet de wedstrijden tegen Jong Gibraltar (8 oktober) en Jong Cyprus (13 oktober) aan zich voorbij laten gaan.

Bijlow haakt met bovenbeenklachten af bij Jong Oranje
© Pro Shots

Frank de Boer vond het beter dat Bijlow nog bij Jong Oranje speelminuten zou maken en haalde hem dus nog niet bij het grote Oranje, zo vertelde de bondscoach in aanloop naar de wedstrijden tegen Mexico, Bosnië-Herzegovina en Italië. De doelman van Feyenoord, die in goede vorm verkeert, zal echter ook bij Jong Oranje het doel niet verdedigen.

De technische en medische staf hebben besloten Bijlow bij Feyenoord te laten herstellen van zijn klachten en Telstar-doelman Jasper Schendelaar, die wordt gehuurd van AZ, is opgeroepen als vervanger voor de twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Gibraltar en Cyprus. Het is voor het eerst dat Schendelaar aansluit bij Jong Oranje. Eerder haakte Maarten Paes (FC Utrecht) al af. 

Jong Oranje speelt tegen Jong Gibraltar in De Koel in Venlo, waarna dinsdag de uitwedstrijd tegen de Cyprioten wacht in Larnaca.

Nederland O21
Nederland O21
5 - 0
Gibraltar O21
Gibraltar O21
Cyprus O21
Cyprus O21
0 - 7
Nederland O21
Nederland O21
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.