Bij Feyenoord weggestuurde Grootscholten mag in Polen wel vernieuwen

Reacties

Richard Grootscholten heeft een nieuwe baan. Het voormalige hoofd opleiding van Feyenoord gaat aan de slag bij Legia Warschau. Daar wordt hij executive director voetbal. Grootscholten wordt verantwoordelijk voor de hele voetbaltak van de Poolse topclub, met extra aandacht voor de academy.

Bij Feyenoord weggestuurde Grootscholten mag in Polen wel vernieuwen

Voor Grootscholten is Legia Warschau de uitdaging die hij zocht, nadat Feyenoord hem in maart op non-actief had gesteld na een motie van wantrouwen van een aantal jeugdtrainers. Grootscholten wilde de jeugdopleiding op Varkenoord moderniseren, precies de opdracht hij had meegekregen, maar stuitte op weerstand van een aantal trainers. Omdat hij niet lang daarvoor zijn contract had verlengd, moest Feyenoord hem een flinke afkoopsom meegeven.

Legia Warschau kwam bij Grootscholten uit door zijn werk bij Zaglebie Lubin. Daar hervormde Grootscholten de jeugdopleiding die zich nu tot de beste van Polen mag rekenen. Bij Legia Warschau tekent hij een tweejarig contract, met een optie op nog een seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.