Bij FC Den Bosch zijn nederlagen gratis

Reacties

FC Den Bosch hoopt zijn stadion gevuld te krijgen met een uniek seizoenkaartconcept. Fans van de Brabantse club gaan namelijk per punt betalen.

Bij FC Den Bosch zijn nederlagen gratis

Het 'pay per point'-concept houdt in dat supporters vanaf slechts 25 euro een seizoenkaart kunnen aanschaffen. Op basis van de behaalde punten in thuiswedstrijden loopt het bedrag gedurende het seizoen verder op. Per overwinning komt er tien euro bij, per gelijkspel vijf euro. Een nederlaag is gratis.

Dit seizoen verliep bijzonder teleurstellend voor FC Den Bosch, dat veertiende eindigde in de Jupiler League. Met acht thuiszeges en zes remises voor eigen publiek was het wel een goedkoop seizoen geweest, indien ook deze jaargang volgens het 'pay per point'-concept was gerekend. Het had de Bossche supporters namelijk slechts 110 euro bovenop de aanschafprijs van hun seizoenkaart gekost.

Mocht FC Den Bosch volgend seizoen thuis ineens onverslaanbaar blijken, hoeven supporters niet te vrezen voor torenhoge incasseringen van hun bankrekening. De club heeft voor diverse vakken namelijk een maximumbedrag per seizoenkaart ingesteld, indien het aantal thuiszeges de spreekwoordelijke pan uitrijst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.