Bestel hier de VI Seizoengids: alles uit Nederland en buitenlandse topcompetities

Reacties

Wat heeft Heracles Almelo allemaal gedaan op de transfermarkt? Op welke speler van Almere City FC moeten we dit seizoen letten? Hoe ziet de selectie van het uitgeklede Valencia eruit? Welke Nederlanders spelen er in Gibraltar? Hoe ziet de tactiek van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV eruit? De VI Seizoengids geeft antwoord op deze en nog duizenden andere vragen.

Bestel hier de VI Seizoengids: alles uit Nederland en buitenlandse topcompetities

Meer dan ooit is deze special, die u hier kunt bestellen, uw steun en toeverlaat tijdens het seizoen. Met zoals u van ons gewend bent volop aandacht voor de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Na een halfjaar zonder Nederlands voetbal is de honger naar de bal groter dan ooit.

Omdat we ook de buitenlandse topcompetities deze keer ruim baan geven, is deze dertigste editie van de VI Seizoengids de meest complete die we gemaakt hebben. Liefst 134 selecties en ruim 3.300 spelers presenteren we, gelardeerd met vele verhalen, variërend van een overzicht van voorspellingen van prominenten tot het perspectief van Nederland op de UEFA-coëfficiëntenlijst.

De 260 pagina’s tellende VI Seizoengids 2020-2021 ligt nu in de winkel. Abonnees van ons weekblad ontvangen de seizoengids deze week in de brievenbus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.