Straf Mahi: alleen trainen en dienstverlening

Reacties

Mimoun Mahi gaat een individueel trainingsprogramma volgen bij FC Groningen en zal een week lang meelopen bij maatschappelijke projecten van de club. Dat zijn de maatregelen die de aanvaller maandag zijn medegedeeld tijdens een gesprek met de clubleiding.

Straf Mahi: alleen trainen en dienstverlening

Groningen maakte zaterdag al bekend dat Oussama Idrissi en Mahi uit de selectie zijn gezet. Waar Idrissi naar de reserves werd gestuurd, moest de meer ervaren aanvaller maandag op het matje komen.

Tijdens het gesprek heeft Mahi toegegeven fout te hebben gehandeld. De 23-jarige clubtopscorer gaat op de Groningen-site door het stof: 'Ik heb iets niet goed gedaan en daarvoor heb ik mijn welgemeende excuses aangeboden. Ik accepteer de maatregelen die zijn getroffen en ik zal me maximaal inspannen om dit alles recht te zetten. Ik hoop dat ik volgende week de mogelijkheid krijg om weer terug te keren bij het team.'

Mahi mist sowieso de duels met Roda JC Kerkrade (beker) en Sparta Rotterdam (Eredivisie). Door de nederlaag tegen Willem II afgelopen vrijdag (0-1) is Groningen in de competitie naar de dertiende plaats gezakt. Trainer Ernest Faber sprak na afloop van die wedstrijd zijn onvrede uit over de houding van de meer ervaren spelers in de selectie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.