Berisping voor fietsende Klaassen, Guardiola is Sandler niet vergeten

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Berisping voor fietsende Klaassen, Guardiola is Sandler niet vergeten

'Mijn vriendin en ik delen een fiets. Laatst zat ze op de bagagedrager, maar toen vertelde de politie dat dit niet mocht in Duitsland.'
• Problemen met de Duitse politie voor Davy Klaassen, hoewel het lijkt te gaan om een misverstand. Klaassen legde tegenover Bild uit dat hij een omafiets heeft gekocht.

'Als er zo'n moment wordt gecreëerd, dan komt het wel even binnen moet ik je eerlijk zeggen.'
Nathan Rutjes nam vrijdag afscheid als profvoetballer, tijdens de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en Sparta Rotterdam nam hij het woord. Na afloop van zijn afscheid glunderde Rutjes voor de camera van FOX Sports. 'De liefde en warmte die van de mensen afkwam was echt aangrijpend. Waar heb ik dat aan verdiend?'

• Na meer dan veertien maanden revalideren maakte AZ'er Calvin Stengs zijn rentree binnen de lijnen. In de Keuken Kampioen Divisie speelde hij een uur bij Jong AZ. 'Het was even wennen. Ik denk dat ik nog een beetje ritme mis, maar uiteindelijk kwam ik er wat beter in.' Opvallend was dat Stengs na zoveel maanden nog steeds met tape om zijn knie speelde. Eerder bijgeloof dan noodzakelijk. 'Misschien zit het nog in mijn hoofd dat ik denk dat het helpt. Ik denk dat het ook wel zonder tape kan, maar voorlopig speel ik er wel mee.' (NOS)

'Mogi Bayat zei dat hij me kapot ging maken en dat hij mijn carrière zou dwarsbomen.'
• Voormalig Willem II-trainer Dennis van Wijk komt als analist op de Belgische televisie met een bizarre anekdote. Na succes te hebben gehad als trainer van Charleroi zou Van Wijk bedreigd zijn door Bayat, hoofdverdachte in het Belgische corruptieschandaal.

• Een heerlijke pass van Andrés Iniesta, die ook in Japan zijn toverkunsten laat zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'In december of juni maken we een beslissing. Voor hem is nu het moment aangebroken om ons te overtuigen.'
• Manchester City-manager Pep Guardiola is Philippe Sandler zeker niet vergeten. De van PEC Zwolle overgekomen speler begon geblesseerd aan zijn periode in Engeland, maar heeft nu meegetraind met de selectie. 'Misschien krijgt hij wat speeltijd in het tweede elftal, hij is nog een jonge speler en moet nu bewijzen dat hij het niveau heeft om bij ons te spelen. Hij heeft absoluut de potentie, we gaan hem helpen zijn niveau te bereiken.' (Manchester Evening News)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.