Bergwijn gooit er flinke krachtterm uit na teleurstellende Ajax-avond

Reacties

Volgens Steven Bergwijn moet Ajax leren van de flinke tik die PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal heeft uitgedeeld. De Eindhovenaren wonnen in de Johan Cruijff Arena met liefst 3-5.

Bergwijn gooit er flinke krachtterm uit na teleurstellende Ajax-avond
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 5
PSV
PSV

'Gewoon een kutresultaat', zo liet Bergwijn bij ESPN niets aan duidelijkheid te wensen over. Hij had ondanks zijn goal een teleurstellende avond beleefd.

Toch waren er ook wel lichtpuntjes voor de Oranje-international. 'Ik ben blij om weer negentig minuten te spelen. Spanning had ik niet per se. Ik had gewoon zin om weer te spelen.'

De avond begon voor de voormalige PSV'er nog zo mooi. Hij opende op fraaie wijze de score. 'Ik kreeg de bal van Wijndal', zo haalde Bergwijn de treffer terug. 'Gewoon naar binnen en uithalen…', legde hij uit. 'Ik train er er veel op, hij zat er lekker in.'

Uiteindelijk zorgde het matige verdedigen ervoor dat Bergwijn in mineur de kleedkamer opzocht. 'We begonnen nog goed…' Daarna werd Ajax vooral in de lucht diverse keren geklopt. 'Dat is voetbal, we leren daarvan. We hebben het van tevoren besproken, die ballen moeten we eruit halen. We gaan morgen de beelden bekijken en eraan werken', zo besloot de Ajacied.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vlak voordat Bergwijn zijn verhaal deed, kreeg hij nog een compliment. Lees het relaas van de komende bondscoach van Oranje hier.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.