Bergkamp, Cocu en Kuijt waren dicht bij overname Engelse club

Reacties

Spelersmakelaar Rob Jansen heeft nog altijd plannen om samen met een aantal oud-internationals een Engelse club over te nemen, de coronacrisis ten spijt.

Bergkamp, Cocu en Kuijt waren dicht bij overname Engelse club
© Pro Shots

'Dat idee leeft nog sterk. Samen met Dennis Bergkamp, Phillip Cocu, Dirk Kuijt en Henke Larsson. En Ronald Koeman als adviseur op de achtergrond', vertelt Jansen deze week in een uitgebreid interview met Voetbal International.

De groep rond Jansen was een tijdje terug zelfs al heel dicht bij een deal. 'Ik ga niet zeggen om welke club het ging. Maar op het allerlaatste moment werden we gepasseerd door een Amerikaanse partij. Dat was vervelend. Nu zitten we even in de wachtkamer.'

De ervaren zaakwarnemer voorspelt dat de vraagprijs van sommige clubs zal gaan dalen. 'Tegelijkertijd zal het aantal interne problemen toenemen. Maar zo wil ik het op dit moment even niet bekijken. Laten we eerst kijken hoe we op een veilige manier weer van voetbal kunnen gaan genieten. In een voetbalwereld waar iedereen een beetje bij zinnen is gekomen.'

Lees het volledige interview met Rob Jansen in de nieuwe VI en op VI PRO. Talloze onderwerpen passeren de revue, van Dick Advocaat ('Dick is aan een mooie en heel lange eindsprint bezig') tot de impact van de coronacrisis op de transfermarkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.