Berghuis schreeuwt het uit en maakt vertrouwen Ten Hag waar

Reacties

Steven Berghuis heeft op een zeer belangrijk moment zijn eerste officiële doelpunt in dienst van Ajax gemaakt. De aanvaller, die op 10 speelt tegen Sporting Portugal, maakte de derde goal van de Amsterdammers.

Berghuis schreeuwt het uit en maakt vertrouwen Ten Hag waar
© Pro Shots
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon
1 - 5
Ajax
Ajax

Ajax kende een bliksemstart in de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen, via Sébastien Haller kwam de kampioen van Nederland binnen tien minuten op 0-2. Het werd echter weer spannend in de Portugese hoofdstad, maar dat was van korte duur.

Na een fout van keeper Remko Pasveer scoorde Paulinho, zes minuten later stond het alweer 1-3. Steven Berghuis nam de bal in één beweging mee het strafschopgebied in en haalde de trekker succesvol over. Berghuis had voor Ajax nog niet gescoord, maar leverde in de Eredivisie al wel drie assists af.

Door zijn doelpunt in Portugal is Berghuis de derde speler die namens zowel Feyenoord als Ajax scoort in de Champions League/Europacup I. Ruud Geels en Johnny Rep gingen de aanvaller voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.