Berghuis maakt officieus Ajax-debuut in oefenduel met Bayern

Reacties

Steven Berghuis heeft zaterdag zijn eerste minuten gemaakt in het shirt van Ajax. De van aartsrivaal Feyenoord overgekomen aanvaller viel in tijdens het oefenduel met Bayern München.

Berghuis maakt officieus Ajax-debuut in oefenduel met Bayern
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 2
Ajax
Ajax

Ajax bevestigde de komst van Berghuis ruim een week geleden. De transfer van de vleugelspeler is beladen aangezien hij Feyenoord inruilt voor de Amsterdammers. Zaterdag maakte Berghuis zijn officieuze debuut en dat deed hij niet tegen de minste tegenstander.

Bayern trad echter niet met het sterkste elftal op. Aankoop Dayot Upamecano was de meest aansprekende naam in de basis, naast doelman Sven Ulreich, Eric Maxim Choupo-Moting en Michaël Cuisance. Voorin stond Joshua Zirkzee, die in de eerste helft voor een ongekende misser zorgde.

In de tweede helft was het de beurt aan Berghuis, die na 64 minuten David Neres verving en zo zijn officieuze debuut maakte in dienst van Ajax.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.