Berghuis kruipt tijdens training voor kinderen in rol van Frenkie de Jong

Reacties
Berghuis kruipt tijdens training voor kinderen in rol van Frenkie de Jong
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Steven Berghuis heeft samen met zijn teamgenoten enkele kinderen de dag van hun leven bezorgd. De aanvaller reisde met Ajax af naar Curaçao om onder andere enkele trainingen te geven aan kinderen. Speciaal voor die clinic kroop Berghuis even in de huid van Frenkie de Jong.

Tijdens een speciale training voor kinderen deed Berghuis de specialiteit van de Barcelona-middenvelder voor. Ajax verblijft enkele dagen op het eiland en speelt ook een oefenwedstrijd tegen de nationale ploeg van Curaçao. Vertrekkend trainer Erik ten Hag is niet aanwezig tijdens de trip, hij is al begonnen met zijn werkzaamheden bij zijn nieuwe werkgever Manchester United.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.