'Berghuis gaf een van de mooiste interviews die ik in tijden heb gezien'

Reacties

Steven Berghuis heeft indruk gemaakt op de analisten van ESPN met het interview dat hij zondagmiddag gaf na De Klassieker. De Ajacied sprak zich uit over de invloed van uitspraken op sociale media en uitingen in enkele gevestigde media.

'Berghuis gaf een van de mooiste interviews die ik in tijden heb gezien'
© ESPN
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
Ajax
Ajax

Kenneth Perez sprak van 'een van de mooiste interviews' die hij in tijden heeft gezien. 'Hij is open, eerlijk, durft dingen te benoemen en laat zien wat het heeft gedaan met hem en zijn familie.' Arnold Bruggink zag Berghuis 'echt stelling nemen'. 'Dat heb je nodig, topsporters die echt een verhaal kunnen vertellen. Dat doet Berghuis goed, vind ik.'

© ESPN

'Dat is meer dan Feyenoord, dat zegt: "Schuimbekken mag, maar niet te veel." Als club moet je meteen zeggen: "Dat willen wij hier niet." Wat is 'te'?', vroeg Bruggink zich af. Hij refereerde aan een dubbelinterview met directeur Dennis te Kloese en assistent-trainer John de Wolf in het Algemeen Dagblad. Te Kloese zei dat de emoties 'binnen de perken' moesten blijven en De Wolf dat 'een beetje opgefokt' best mag, maar 'niet té'.

'Wat Berghuis hier doet, is echt ijzer-, ijzersterk. Dit is wat iedereen nodig heeft', concludeerde Bruggink. Mario Been vulde aan: 'Er moeten netten langs het veld hangen om dat soort spelers te beschermen. Dat is toch gekkenwerk? Ik vind dat hij het ontzettend goed verwoord heeft.' Na de wedstrijd sprak ook Ajax steun uit voor Berghuis, middels een korte maar veelzeggende tweet. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","titleMobile":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","odd":"100.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:897b0283-8797-432c-9631-8a6f68fce3a8","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+).","textMobile":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.