Benzema spreekt zich kort uit over Mbappé

Reacties

Benzema heeft zich voor het eerst uitgesproken over Kylian Mbappé, nadat de jonge aanvaller tegen alle verwachtingen in toch zijn contract had verlengd. De spits van Real Madrid liet de media in Frankrijk en Spanje smullen met een cryptisch bericht op zijn Instagram.

Benzema spreekt zich kort uit over Mbappé
© Pro Shots

Met een foto van rapper Tupac bracht Benzema de gemoederen op gang. Het is een foto die iconisch is in de hiphopwereld, omdat de 'verrader' van Tupac ook op de foto zou staan. Omdat Benzema de foto zo kort na het nieuws over de contractverlenging van Mbappé plaatste, werden de zaken bij elkaar getrokken.

'Als ik naar het nationale elftal ga, zal ik uitleggen aan Karim waarom ik bij PSG blijf', vertelde Mbappé tijdens een van de vele interviews na zijn contractverlenging in Parijs. Benzema werd er ook naar gevraagd door Movistar. 'Ik wil er liever niet over praten', was de Fransman duidelijk. 'Ik ben niet boos', verzekerde hij het televisiekanaal. 'Ik kan je vertellen dat ik gefocust ben op de Champions League-finale, dat is belangrijker dan dit alles. Het is niet het moment om te praten over dit soort kleine dingen.'

Voor Mbappé zit het seizoen erop, Benzema speelt komende zaterdag met Real Madrid de finale van de Champions League in Parijs. Liverpool is de tegenstander in de eindstrijd.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.