Bellingham steelt de show met speciale Zidane-kersttrui

Reacties
Bellingham steelt de show met speciale Zidane-kersttrui
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het zijn de dagen van speciale kostuums en festiviteiten, ook voor de beste voetballers van de wereld. Jude Bellingham is door zijn jongere broer verrast met een wel heel speciale kersttrui.

De negentienjarige middenvelder van Borussia Dortmund deelde op Instagram een foto van zichzelf met zijn vader. De kerstrui die hij droeg was een ode aan zijn idool Zinedine Zidane. Broertje Jobe Bellingham had voor zijn vader een speciale Ronaldo-kersttrui geregeld.

Jobe Bellingham is overigens een naam om te onthouden. Het zeventienjarige broertje van de Engels international debuteerde vorig seizoen al in het Championship en heeft in de voorbije maanden steeds meer speeltijd gekregen. Ook hij is een centrale middenvelder. De jonge Bellingham werd onlangs nog opgenomen in de selectie van Engeland Onder-18.

Jude Bellingham kan even van zijn vrije tijd genieten na een bijzonder WK. De uitschakeling in de kwartfinale tegen Frankrijk was voor de Engelsen teleurstellend, maar Bellingham vormde vanuit Engels oogpunt een van de grote lichtpunten tijdens het mondiale eindtoernooi. Hij speelde zich nog maar eens in de kijker van de grootste clubs van Europa en lijkt komende zomer hoe dan ook een toptransfer te gaan maken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.