Belgisch talent legt interesse naast zich neer en wil doorbreken bij PSV

Reacties

PSV heeft het keeperstalent Maxime Delanghe langer aan zich gebonden. De achttienjarige Belg heeft een contract getekend tot medio 2023.

Belgisch talent legt interesse naast zich neer en wil doorbreken bij PSV
© Pro Shots

Delanghe kwam in de zomer van 2017 over van Anderlecht en speelde dit seizoen voor PSV Onder-19. De club ziet in de Belgische jeugdinternational een belofte voor de toekomst. Komend seizoen zal Delanghe aansluiten bij Jong PSV.

In februari liet Delanghe aan Sport/Voetbalmagazine zelf al weten met PSV te praten over een nieuw contract. 'Momenteel lopen er met PSV gesprekken over een nieuw contract, maar ook andere internationale clubs zijn geïnteresseerd.'

Die interesse was er in 2017 ook al. Manchester United deed hem toen ook een aanbieding, maar Delanghe koos voor PSV. Omdat hij daar bijvoorbeeld kon trainen met mannen als Mark van Bommel, Luc Nilis en Ruud van Nistelrooy.

Drie jaar later ziet Delanghe het dus nog altijd zitten bij PSV. 'De toekomst ziet er mooi uit', zei hij in februari al. 'Ik blijf keihard werken voor de volgende stap in mijn professionele carrière: de nummer 1 worden in het A-team van PSV.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.